Välkommen till Däckteam i Arlandastad

Hos Arlandastad däck hjälper vi till med allt som har med däck att göra.
Stort sortiment av däck till personbil, husbil, lastbil, grävmaskiner, dumper och mycket mer.

Vi utför reparationer och service på personbil, husbil, lätta lastbilar och MC.

Vi har finansiering via:

Välkommen med ditt fordon till Däckteam i Arlandastad.

Ring nu Tidsbokning online Webshop

Däckhotell

Vi löser snabbt och enkelt ditt däckbyte

Vi ser över mönsterdjup och lufttryck i samband med ditt däckbyte

Du kan ringa, skicka mail eller boka din tid direkt online

Är det dags för sommardäcksbyte eller vinterdäcksbyte? Vi ordnar det!

Byta till sommardäck

Sista datumet för byte till sommardäck är 15e april. Ett godkänt mönsterdjup på sommardäck är minst 3 millimeter för bäste väggrepp vid vått underlag. Den lagliga gränsen går vid 1,6 millimeter så det är viktigt att hålla koll. Försök att ta en titt minst en gång i månaden, speciellt efter längre resor. Det är bara att komma förbi oss så hjälper vi dig!

Byta till vinterdäck

Du måste ha bytt till vinterdäck senast den 1 december, dubbdäck får användas från 1a oktober men måste av senast 15e april. Mönsterdjupet på vinterdäck måste vara minst 3 millimeter men vi rekommenderar 5 millimeter för bästa grepp vid halt väglag och slask. Det är lag på att ha vinterdäck fram till den 31a mars. När du bokar tid för däckbyte så ser vi till att kolla mönsterdjupet!

Är du redo för däckbytarsäsong? Det är vi!

Välkommen in till oss på Arlandastad Däck – vi löser enkelt och snabbt ditt däckbyte på Voltgatan 13 i Arlandastad. Du kan ringa, skicka mail eller boka din tid direkt online så ordnar vi snabbt en tid när du behöver byta däck i Arlandastad.

För oss är säkerheten viktigast av allt på vägarna, därför gör vi självklart en analys av skicket på dina däck där vi bland annat ser över mönsterdjup och lufttryck i samband med ditt däckbyte. Förvarar du dina däck hos vårt däckhotell reserverar vi dessutom automatiskt en tid för dig när det är dags för att byta däck igen. Allt för att förenkla för dig så att du slipper tänka på det som rör din bil. Se till att boka tid för däckbytet i god tid, det blir mycket att göra när det är dags!

Läs mer om vårt däckhotell